Tanfolyamok | 2017

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Autogén tréning

keddenként: 18:00 órától

szeptember: 1, 8, 15, 22, 29 | október: 6, 13, 20, 27 | november: 3

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]A tréningen  egy olyan módszert sajátíthatunk el, mely nagyban hozzájárul a stresszes hétköznapok kezeléséhez, így testi lelki harmóniánk megteremtéséhez.
Az autogén tréning lényege a saját magunk által (auto) kiváltott (gén) speciális ellazulás, mely számos élethelyzetben a hasznunkra lehet. A módszer a test és a lélek egymásra kifejtett hatásán alapul, ennek szellemében a relaxáció során ellazítjuk a testünket, mely kihat lelkiállapotunkra is.

Könnyedén tanulható és alkalmazható módszer, általa kezünkbe vehetjük lelki állapotunk alakulását.

Részvételi díj: 500 Ft / fő / alkalom[/vc_column_text][vc_empty_space height=”56px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Mesés délutánok

szerdánként: 18:00 órától

szeptember: 2, 9, 16, 23, 30 | október: 7, 14, 21, 28 | november: 4

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]Népmese hallgatás, mese dramatizálás, diafilmek vetítése, gyógyító mesék.
Erőszakmentes kommunikáció, empátiát fejlesztő játékok.
A meseélmény gazdagítja a gyermek személyiségét, formálja az esztétikai erkölcsi érzelmeket, fejleszti az értelmi képességeket, kibontakoztatja a gyermeki világképet, és az anyanyelvi kommunikációs képességeket.

Részvételi díj: 500 Ft / fő / alkalom[/vc_column_text][vc_empty_space height=”56px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

MediBall

hétfőnként: 18:00 órától

szeptember: 7, 14, 21, 28 | október: 5, 12, 19, 26 | november: 2

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]A MediBall a Tai chi gyakorlatok körkörös mozdulatain alapuló labdajáték. A zenére végzett gyakorlatok közben megélt harmónia mind a gyakorló, mind a néző számára művészi szintű esztétikai élményt jelent. Egy egész testet megmozgató sport. Egyformán edzi a nyakat, a vállat, a derekat, és a lábakat. Akaraterőnk, és szabadságérzetünk megnő. Rendszeres gyakorlásával javítja a tanulási képességeket a koncentrációt és a kreativitást. Mindezek mellett stresszkezelésre, a fizikai, a mentális, és az érzelmi területek összehangolására is ajánlott, korhatár nélkül bárki számára.

Részvételi díj: 500 Ft / fő / alkalom[/vc_column_text][vc_empty_space height=”56px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Mandalák világa

szombatonként: 10:00 órától

szeptember: 5, 12, 19, 26 | október: 3, 10, 31

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]Mandala festés és színezés különféle technikákkal kicsiknek és nagyoknak.
Az eltékozolt élet érzése mindannyiunkat fenyeget, ha nem teszünk igazi erőfeszítéseket a bennünk rejlő lehetőségek kibontakoztatására.
Ma egyre több emberben jelenik meg az az igény hogy megvalósítsa magát, hogy tartalmasabb, és boldogabb életet élhessen. A mandala egy kapu, egy átjáró, egy lehetőség, hogy tudatosabbá, és szorosabbá tegyük a kapcsolatot lényünk forrásával.

Részvételi díj: 500 Ft / fő / alkalom[/vc_column_text][vc_empty_space height=”56px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

[dpArticleShare]

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column][/vc_row]

X